Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.
Skræl gulerødderne. Skær spidskål i strimler. Vælg enten at skære gulerødderne ud i stave, eller skræl dem i flager.
Kom gulerødder (hvis du ønsker dem i salaten) og spidskål i en skål, drys med lidt fint salt, og knug salten ind. Lad dem stå i 5 min.
Hæld evt. væde fra kål og gulerødder, og vend med citron skal, saft og lidt honning eller sukker. Smag evt. til med lidt olivenolie.
Rist burgerbollerne i en toaster eller i ovnen på en rist lige under grillen i toppen af ovnen, til de er gyldne og sprøde på skærefladen.
Servér boller og kødsovs på bordet sammen med ristede løg, tomatrelish, spidskålssalat og gulerodsstave.
Så kan man bygge sin sloppy joe, som man ønsker.
Kundekommentarer ()