0

JUST HEAT Spaghetti med kødboller og tomatsalat med mozzarella

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

spaghetti, 50% fuldkornkødboller i tomatsauce
1 min.
Spaghetti og kødboller

1. Sæt vand over til pasta. Salt det gavmildt. 

2. Kom pasta i kogende, saltet vand og kog den al dente. CA. 10 minutter. Afdryp den men gem lidt kogevand. 

3. Fyld kødboller og tomatsauce i en stor, dyb pande. LAd det hele varme stille og roligt. 

4. Vend forsigtigt afdryppet pasta i panden med kødboller. Spæd med lidt kogevand og lad det varme sammen i 1-2 minutter. Smag til med salt og peber. 

hjertesalattomaterfrisk mozzarella
10 min.
Salat

5. Pluk imens salaten groft. Skær tomater og mozzarella i skiver. Anret det hele på et fad. Dryp med olivenolie, krydr med salty og peber og dryp evt. med en smule eddike. 

 

18 min.
Anretning

6. Anret pasta med kødboller og tomatsauce i dybe tallerkner. Servér med salat til. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)