0
Team DK Just-heat: Spanske Albondigas kødboller i tomatsovs med pasta, svampe og rosmarin

Team DK Just-heat: Spanske Albondigas kødboller i tomatsovs med pasta, svampe og rosmarin

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Allergener:
Æg, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
spanske albondigas kødboller
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

pasta
2 min.
Pasta

Kog pasta efter anvisning på posen.

champignonsskalotteløghvidløgrosmarin
5 min.
Svampe, skalotteløg og rosmarin:

Rens og skyl champignons, og skær dem i tynde skiver. Pil og skær hvidløg og skalotteløg i tynde strimler. Pluk og hak rosmarin.

Varm en stor pande og til høj varme, så den ryger. Kom en 1 tsk. neutral olie pr. person på panden, og steg champignons ved hård varme, til de tager farve. Krydr med salt og peber. Kom skalotteløg ved, og steg dem med i 2-3 minutter. Når de begynder at blive godt stegte og mørke-gyldne, tilsættes det hakkede hvidløg og rosmarin. Steg i yderligere 1-2 minutter. Smag til med salt og peber igen. 

15 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
3941 kjl/942 kcal
Fedt:
27,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,65 g
Kulhydrat:
123 g
heraf sukkerarter:
5,6 g
Kostfibre:
7,41 g
Protein:
43,6 g