Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.
Kog pasta efter anvisning på posen.
Rens og skyl champignons, og skær dem i tynde skiver. Pil og skær hvidløg og skalotteløg i tynde strimler. Pluk og hak rosmarin.
Varm en stor pande og til høj varme, så den ryger. Kom en 1 tsk. neutral olie pr. person på panden, og steg champignons ved hård varme, til de tager farve. Krydr med salt og peber. Kom skalotteløg ved, og steg dem med i 2-3 minutter. Når de begynder at blive godt stegte og mørke-gyldne, tilsættes det hakkede hvidløg og rosmarin. Steg i yderligere 1-2 minutter. Smag til med salt og peber igen.
Som vist på billedet.
Kommentarer og forslag til opskriften