0
Team DK Just-heat: thai green curry med kylling dertil ris og stegt blomkål med basilikum

Team DK Just-heat: thai green curry med kylling dertil ris og stegt blomkål med basilikum

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
kylling i grøn karry
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

 

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

 

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

 

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

 

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

 

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

 

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

 

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

 

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

 

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

ris, basmati
2 min.
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

blomkålbasilikum
5 min.
Stegt blomkål:
Del blomkål i bittesmå buketter, eller riv/hak dem groft. Steg blomkål i lidt olivenolie på panden. Steg til blomkålen er gylden og mør, og krydr med salt og peber. Pluk basilikum, og hak den groft. Gem lidt hakket basillikum til pynt, og steg resten med blomkål de sidste 30 sekunder.
15 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys hakket basilikum over retten.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
4049 kjl/968 kcal
Fedt:
42,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
29,3 g
Kulhydrat:
107 g
heraf sukkerarter:
9,18 g
Kostfibre:
5,47 g
Protein:
39,3 g