0
Just-heat: thai grøn karry med okse, ris og stegt blomkål & cashewnødder

Just-heat: thai grøn karry med okse, ris og stegt blomkål & cashewnødder

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
thai grøn karry med okse
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

ris
2 min.
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

blomkålcashewnødder
5 min.
Stegt blomkål & cashewnødder:
Soigner blomkålen, og del den i små buketter. Skyl dem i koldt vand. Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande, og knus dem i en morter med lidt salt. Steg blomkålsbuketterne i lidt olivenolie på panden, hvor du ristede cashewnødder. Steg, til kålen er gylden og tæt på mør, krydr med salt og peber, og drys med de ristede, knuste cashewnødder.
15 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys hakket basilikum over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?