0
Just-heat: thai rød curry med gris dertil cashewstegt spidskål med basilikum og ris

Just-heat: thai rød curry med gris dertil cashewstegt spidskål med basilikum og ris

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
thai rød karry med gris
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

ris
2 min.
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

spidskålcashewnødderbasilikum
5 min.
Cashewstegt spidskål:
Fjern de yderste blade på kålen, og skær stokken fra. Snit/del kålen i mundrette stykker, som skylles grundigt i koldt vand. Slyng kålen tør i en salatslynge. Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande. Knus dem i en morter med lidt salt. Steg spidskålen i lidt olivenolie på panden, hvor du ristede nødderne. Steg til kålen er gylden og mør, krydr med salt og peber, og drys med de ristede, knuste nødder. Pluk basilikum, og hak den groft. Gem lidt basilikum til pynt, og steg resten med kålen de sidste 30 sekunder.
15 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys hakket basilikum over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?