0
Team DK Just-heat: vegetarisk bolognese med rigatoni, dertil tomat, mozzarella og basilikum a la caprese

Team DK Just-heat: vegetarisk bolognese med rigatoni, dertil tomat, mozzarella og basilikum a la caprese

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
vegetarisk bolognese
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

frisk mozzarellatomater
2 min.
Caprese:
Skyl tomaterne, og del dem i 4 - 6 stykker. Pil bladene af basilikummen (brug halvdelen), og skyl dem. Lad væden dryppe af mozzarellaen. Fordel begge dele på tallerkener, og krydr med lidt salt og sukker. Hæld god olivenolie over, og kværn sort peber på.
penne pastasaltolivenolie, ekstra jomfru
8 min.
Pasta:

Kog pastaen i rigeligt godt saltet vand efter anvisning på posen. Dræn pastaen i et dørslag, og vend den med 1 tsk. olivenolie pr. person. 

15 min.
Anretning:

Som vist på billedet drysset med hakket basilikum over bolognesen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
4017 kjl/960 kcal
Fedt:
30,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
13,6 g
Kulhydrat:
131 g
heraf sukkerarter:
16 g
Kostfibre:
5,29 g
Protein:
42,1 g