Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Del blomkål i bittesmå buketter, eller riv/hak dem groft. Rist peanuts gyldne på en tør pande, og knus dem i en morter med lidt salt. Steg blomkål i lidt olivenolie på panden, hvor du ristede peanuts. Steg til blomkålen er gylden og mør, krydr med salt og peber, og drys med de ristede, knuste peanuts. Pluk mynte, og hak den groft. Gem lidt hakket mynte til pynt, og steg resten med blomkål de sidste 30 sekunder.
Kom pasta, blomkål samt Vietnamesisk gul curry med gris på en tallerken/dyb tallerken, og pynt med resten af mynten.
Kundekommentarer ()