Jeg er vild med at lave hotdogs i kålblade, i stedet for i brød.
Orker du ikke den slags, så nyd en gang dejlige pølser med tilbehør og kartoffelsalat - begge dele er fantastiske.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kartoflerne i kogende, saltet vand, og kog dem møre under låg. Afdryp dem, og lad dem køle af.
Snit forårsløg fint, og klip karsen. Rør en dressing af cremefraiche, lidt eddike, salt, forårsløg og karse (gem lidt til servering). Smag til med salt peber og evt. en smule dijonsennep.
Skær kartoflerne i mundrette stykker, og vend dem med dressingen. Smag til igen med salt og peber.
Kom 1/2 dl. sukker og 1/2 dl. eddike i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet. Skær løget i både, og kom det i kasserollen. Lad dem simre med i 2-3 min. Sluk, og lad dem trække i lagen indtil servering.
Steg eller grill imens pølserne.
Pluk kålblade fra hinanden, og skær midten til snack. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Anret kål og gulerødder som snack.
Anret kålblade på et fad. Fyld dem med pølser, afdryppede, syltede løg, ketchup og ristede løg (eller saml selv ved bordet).
Servér kåldogs med snackgrønt og kartoffelsalat.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kundekommentarer ()