0

Kage med rabarber-nøddemarengs (1 bradepande)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Æg, Hvedemel

Fremgangsmåde

Pisk smør, sukker (150 g), vanillesukker og æggeblommer godt sammen. Bland mel og bagepulver sammen og rør det forsigtigt i sammen med mælken. Kom dejen i en smurt bradepande (24x30 cm) og glat den lidt ud. Pisk æggehviderne stive og kom sukkeret (200 g) i lidt ad gangen under stadig piskning - kør til marengsen er helt stiv og glat. Skyl rabarberne, dup dem tørre og snit så i ca. 1 cm store stykker. Vend rabarberstykkerne forsigtigt i marengsen sammen med hakkede nødder. Fordel marengsen over dejen, og bag ved 200 grader i ca. 45 min. Server kagen lun med iskold flødeskum eller vanilleis til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?