0

Karamelliseret creme med grillede ferskner og kold cremefraiche 38%

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom fløde, flækket vanillestang og kanel i en gryde, kog det op og lad det simre 4-5 min. Rør imens æggeblommer, sukker og maizena sammen i en skål. Sigt fløden over i skålen lidt ad gangen under piskning og kom skålens indhold tilbage i gryden. Varm det meget forsigtigt op til det legerer til en cremet konsistens. Hæld det i 4 flade, lavkantede skåle og sæt dem på køl. Halver fersknerne, fjern stenene og læg frugterne på en bageplade med snitfladen opad. Grill dem under ovngrillen til de er gyldne på overfladen og lige knap møre i kødet. Tag dem ud, dryp rommen henover og hold dem lune. Drys cremerne med et tyndt lag rørsukker og karamelliser dem med en gasbrænder eller under ovngrillen. Sæt de karamelliserede cremer på 4 store tallerkner, anret de lune ferskner ved siden af og top dem med en skefuld kold cremefraiche. Pynt gerne med lidt frisk mynte og server straks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?