Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne, og skær dem i grove både. Bred dem ud på en bageplade, dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Bag kartoflerne i ca. 25 min., til de er møre og har taget farve.
Kom fløden op i en lille gryde, og kog den lidt ind. Kom sennepen op i fløden, og smag til med salt og godt med friskkværnet peber.
Kom kålen op i en gryde med lidt vand i bunden og lidt salt. Damp kålen 2-3 min under låg. Dræn så vandet grundigt fra gryden, og tilsæt et par dråber olivenolie.
Hak persillen fint, både stilke og blade. Skyl bladselleri og æble, og skær begge dele i strimler.
Bland grønkål, æble, bladselleri og persille sammen til en salat.
Rør kødet sammen med salt og lidt friskkværnet sort peber. Tilsæt gerne lidt mælk, hvis du har.
Form ovale karbonader, og steg dem stille og roligt på en pande i olie i 3-4 min. på hver side.
Anret kartofler, salat og kød på en tallerken, og slut af med at komme sauce over karbonaden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()