0
Karbonade med sennepsauce, grønkål og æble

Karbonade med sennepsauce, grønkål og æble

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartofler

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skrub kartoflerne, og skær dem i grove både. Bred dem ud på en bageplade, dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Bag kartoflerne i ca. 25 min., til de er møre og har taget farve.

fløde 38% (piskefløde)dijon sennep
5 min.
Sauce

Kom fløden op i en lille gryde, og kog den lidt ind. Kom sennepen op i fløden, og smag til med salt og godt med friskkværnet peber.

bladselleribredbladet persillerødt æblesnittet grønkål
10 min.
Grønt

Kom kålen op i en gryde med lidt vand i bunden og lidt salt. Damp kålen 2-3 min under låg. Dræn så vandet grundigt fra gryden, og tilsæt et par dråber olivenolie.

Hak persillen fint, både stilke og blade. Skyl bladselleri og æble, og skær begge dele i strimler.

Bland grønkål, æble, bladselleri og persille sammen til en salat.

hakket kalv & flæsk
20 min.
Karbonader

Rør kødet sammen med salt og lidt friskkværnet sort peber. Tilsæt gerne lidt mælk, hvis du har.

Form ovale karbonader, og steg dem stille og roligt på en pande i olie i 3-4 min. på hver side.

30 min.
Anretning

Anret kartofler, salat og kød på en tallerken, og slut af med at komme sauce over karbonaden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?