Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skær kartoflerne i grove både. Bred dem ud på en bageplade, dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Bag kartoflerne i ca. 25 min., til de er møre og har taget farve.
Kom fløden op i en lille gryde, og kog den lidt ind. Kom sennepen op i fløden, og smag til med salt og godt med friskkværnet peber.
Kom kålen op i en gryde med lidt vand, så det lige dækker bunden og lidt salt. Damp kålen i 2-3 min. under låg. Dræn så vandet grundigt fra gryden, tilsæt et par dråber olivenolie og vend olien rundt i kålen.
Hak persillen fint, både stilke og blade. Skyl bladselleri og blommer. Skær bladselleri i tynde skiver og blommer i små både.
Bland grønkål, blommer, bladselleri og persille sammen til en salat i en skål.
Rør kødet sammen med salt og lidt friskkværnet sort peber.
Form ovale karbonader, og steg dem stille og roligt på en pande i olie i 3-4 min. på hver side.
Anret kartofler, salat og karbonade på en tallerken. Kom saucen over karbonaden til sidst.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()