Kold sauce: Hak krydderurterne og rør dem med cremefraiche, citronpeber og salt. Smag til og lad saucen trække på køl mens karbonaderne tilberedes.
Karbonader: Blend løget fint og rør det med kød, 1 æg, halvdelen af raspen, salt og peber. Form farsen til karbonader, vend dem i æg og rasp og lad dem hvile 15 min. Steg dem gyldne og møre i smør, tag dem af panden og hold dem varme.
Læg de afdryppede ananasskiver på panden og steg dem kortvarigt på begge sider. Læg ananasskiverne ovenpå bøfferne og server med den kolde sauce, små nye kartofler og en sprød grøn salat med ærter.
En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia
Kommentarer og forslag til opskriften