Forvarm ovnen til 225 grader.
Skyl blomkålen og kartoflerne grundigt, og skær dem i tern. Blomkålsternene skal være ca. dobbelt så store som kartoffelternene. Spred ternene ud på en bageplade dækket med bagepapir, og vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, madras karry og salt.
Bages i ca. 20 min., indtil de har fået farve og er møre.
Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver.
Varm en kasserolle op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges spinaten i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min. under omrøring.
Når spinaten er faldet helt sammen og har afgivet det meste væske, skrues ned på lavt blus, og hvidløget tilsættes. Lad blandingen stege yderligere 1 min. Skru helt ned for blusset, og tilsæt creme fraiche under omrøring. Lad retten varme op stille og roligt, kom rejerne i, og smag til med salt og peber.
Servér reje/spinatstuvningen med de bagte blomkål og kartofler.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kundekommentarer ()