0
Karrybagt blomkål med rejer og spinatstuvning

Karrybagt blomkål med rejer og spinatstuvning

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
blomkålbagekartofleroliemadras karry
1 min.
Kartoflerne og blomkålen

Forvarm ovnen til 225 grader.

Skyl blomkålen og kartoflerne grundigt, og skær dem i tern. Blomkålsternene skal være ca. dobbelt så store som kartoffelternene. Spred ternene ud på en bageplade dækket med bagepapir, og vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, madras karry og salt.

Bages i ca. 20 min., indtil de har fået farve og er møre. 

 

Skagenfood håndpillede rejerbabyspinathvidløgcreme fraiche 18%
20 min.
Spinaten og rejerne

Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver. 

Varm en kasserolle op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges spinaten i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min. under omrøring. 

Når spinaten er faldet helt sammen og har afgivet det meste væske, skrues ned på lavt blus, og hvidløget tilsættes. Lad blandingen stege yderligere 1 min. Skru helt ned for blusset, og tilsæt creme fraiche under omrøring. Lad retten varme op stille og roligt, kom rejerne i, og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér reje/spinatstuvningen med de bagte blomkål og kartofler. 

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Næringsindhold pr. person:

Energi:
502 kcal
Fedt:
25 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,6 g
Kulhydrat:
39,2 g
heraf sukkerarter:
6,8 g
Kostfibre:
7,7 g
Protein:
26,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?