Basilikumsalat:
150 g blomkål
75 g blegselleri
15 g olivenolie
2,5 spsk. hakkede basilikumblade
100 g DDV yoghurt
peber og havsalt
Basilikumsalat: Skær blomkålen i små buketter. Kog dem i vand i 1-2 minutter, tag dem op og afkøl dem. Snit blegsellerien meget fint. Blend olivenolie sammen med hakkede basilikumblade og yoghurt. Smag til med peber og havsalt og tilsæt blomkålsbuketterne og blegsellerien. Lad salaten trække i ca. ½ time inden den serveres.
Fisk: Bland hvedemel, karry og havsalt. Vend fisken i blandingen så den er dækket på alle sider. Varm fedtstoffet op på panden og steg fisken gylden på begge sider ved middel varme. Afhængig af fiskens tykkelse skal den have ca. 4-5 minutter på hver side.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kundekommentarer ()