0

Karrystegt mørksej med basilikumsalat

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Basilikumsalat:

150 g blomkål

75 g blegselleri

15 g olivenolie

2,5 spsk. hakkede basilikumblade

100 g DDV yoghurt

peber og havsalt

Basilikumsalat: Skær blomkålen i små buketter. Kog dem i vand i 1-2 minutter, tag dem op og afkøl dem. Snit blegsellerien meget fint. Blend olivenolie sammen med hakkede basilikumblade og yoghurt. Smag til med peber og havsalt og tilsæt blomkålsbuketterne og blegsellerien. Lad salaten trække i ca. ½ time inden den serveres.

Fisk: Bland hvedemel, karry og havsalt. Vend fisken i blandingen så den er dækket på alle sider. Varm fedtstoffet op på panden og steg fisken gylden på begge sider ved middel varme. Afhængig af fiskens tykkelse skal den have ca. 4-5 minutter på hver side.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?