0

Karrystegt torsk med basilikumsalat

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Bland hvedemel, karry og havsalt. Vend fisken i blandingen, så den er dækket på alle sider. Varm fedtstoffet op på panden og steg fisken gylden på begge sider ved middelvarme.

Afhængig af fiskens tykkelse skal den have ca 4 -5 minutter på hver side.

Skær blomkålen i små buketter. Kog dem i vand i 1-2 minutter, tag dem op og afkøl dem. Snit blegsellerien meget fint.

Blend olivenolien sammen med basilikumblade og yoghurt. Smag til med peber og havsalt og tilsæt blomkålsbuketterne og blegsellerien. Lad salaten trække i ca 1/2 time, inden den serveres.

NB

Server basilikumsalaten sammen med den karrystegte hellefisk.

TIPS

Alle former for fisk og skaldyr kan bruges i retten.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær