Bland hvedemel, karry og havsalt. Vend fisken i blandingen, så den er dækket på alle sider. Varm fedtstoffet op på panden og steg fisken gylden på begge sider ved middelvarme.
Afhængig af fiskens tykkelse skal den have ca 4 -5 minutter på hver side.
Skær blomkålen i små buketter. Kog dem i vand i 1-2 minutter, tag dem op og afkøl dem. Snit blegsellerien meget fint.
Blend olivenolien sammen med basilikumblade og yoghurt. Smag til med peber og havsalt og tilsæt blomkålsbuketterne og blegsellerien. Lad salaten trække i ca 1/2 time, inden den serveres.
NB
Server basilikumsalaten sammen med den karrystegte hellefisk.
TIPS
Alle former for fisk og skaldyr kan bruges i retten.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften