0

Kartoffelbagt mørksej på bund af rødløg og porrer med kaperssauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej

Fremgangsmåde

Fisk, kartoffelpure, rødløg og porrer leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Saucen leveres i en lille bøtte.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Start med at fordele kartoffelpureen oven på fisken.

Alternativt kan fisk og kartoffelpure varmes hver for sig.

Sæt fisk/kartoffel, rødløg og porrer i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i rødløg/porre.

Saucen hældes op i en lille gryde og koges op.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Mørksejfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Kartoffelmos: Kartofler, mælk, smør, persille, purløg, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.

Rødløg og porrer: Porrer, rødløg, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Kaperssauce: Fiskefond, piskefløde, dijonsennep, kapers, maizena, salt og peber. Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.

Holdbarhed:

• Levering 16. marts - bedst før 18. marts

• Levering 17. marts - bedst før 19. marts

• Levering 18. marts - bedst før 20. marts

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?