0

Kartoffelbagt mørksej på bund af rødløg og porrer med kaperssauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.

Fisk, kartoffelmos og grønt varmes i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min røres rundt i kartoffelmosen og grønten. Kog saucen op i en lille gryde.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Mørksejfilet. Nettovægt: ca. 300 g/600 g.

Kartoffelmos: Kartofler, smør, piskefløde, hvidløg, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/800 g.

Grønt: Rødløg, porrer, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g 500 g.

Kaperssauce: Hønsefond, piskefløde, kapers, maizena, salt og peber. Netteindhold: ca. 2,5/ 5 dl.

Holdbarhed:

• Levering 15. februar - bedst før 17. februar

• Levering 16. februar – bedst før 18. februar

• Levering 17. februar - bedst før 19. februar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?