Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.
Fisk, kartoffelmos og grønt varmes i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min røres rundt i kartoffelmosen og grønten. Kog saucen op i en lille gryde.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Mørksejfilet. Nettovægt: ca. 300 g/600 g.
Kartoffelmos: Kartofler, smør, piskefløde, hvidløg, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/800 g.
Grønt: Rødløg, porrer, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g 500 g.
Kaperssauce: Hønsefond, piskefløde, kapers, maizena, salt og peber. Netteindhold: ca. 2,5/ 5 dl.
Holdbarhed:
• Levering 15. februar - bedst før 17. februar
• Levering 16. februar – bedst før 18. februar
• Levering 17. februar - bedst før 19. februar
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()