Start med at sætte kartoflerne over i vand, der dækker og et skud salt. Kog i ca. 10 min., til kartoflerne er helt møre.
Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg koteletterne 2-3 min. på hver side, og krydr med salt og peber.
Skyl agurkerne, og pil løgene.
Snit agurkerne i tynde skiver, og vend dem med masser af citronsaft.
Snit løgene i tynde skiver.
Tag koteletterne af panden, og læg løgene på panden. Tilsæt gerne en klat smør eller lidt mere olie. Steg i 5-7 min., til løgene er bløde. Krydr med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber. Kom skysovsen op i panden, og lad den koge op.
Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem med et piskeris, og smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret mosen på en tallerken med skysovs, koteletter og agurker til.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()