0
Kartoffelmos med kotelet, skysovs, bløde løg og syrlige agurker

Kartoffelmos med kotelet, skysovs, bløde løg og syrlige agurker

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kotelet af grisKartofler i tern (forkogt)
1 min.
Mos og kotelet

Start med at sætte kartoflerne over i vand, der dækker og et skud salt. Kog i ca. 10 min., til kartoflerne er helt møre.

Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg koteletterne 2-3 min. på hver side, og krydr med salt og peber.

skysovsagurkercitronløg
5 min.
Grønt

Skyl agurkerne, og pil løgene.

Snit agurkerne i tynde skiver, og vend dem med masser af citronsaft.

Snit løgene i tynde skiver.

Tag koteletterne af panden, og læg løgene på panden. Tilsæt gerne en klat smør eller lidt mere olie. Steg i 5-7 min., til løgene er bløde. Krydr med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber. Kom skysovsen op i panden, og lad den koge op.

20 min.
Anretning

Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem med et piskeris, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Anret mosen på en tallerken med skysovs, koteletter og agurker til.

Velbekomme!

Bonusinfo

Til orientering om sovsens farve:

Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. V
i foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-) 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?