Start med at skrælle kartoflerne. Skær dem i grove chunks, og kog dem helt møre i en gryde med vand, der dækker. Tilsæt ingen salt.
Skær kødet i grove firkanter, og kom dem op i en gryde. Lun dem igennem stille og roligt under låg i ca. 10 min.
Skyl rødkål, og pil grapefrugten. Skær grapefrugten i skiver og derefter i mundrette stykker.
Rist nødderne på en tør pande, til de dufter godt.
Pluk oregano ud i blade.
Lav en salat af fintsnittet rødkål, oregano, hakkede nødder og grapefrugt. Husk evt. overskydende grapesaft. Smag evt. til med lidt lys eddike, så salaten bliver til den syrlige side.
Dræn kartoflerne for vand, og tilsæt et generøst skud olivenolie, salt og godt med friskkværnet, sort peber. Mos kartoflerne med et piskeris. Lige inden servering folder du yoghurten i uden at røre den helt ud. Der må gerne være "lommer" af yoghurt i mosen.
Anret kød, mos og syrlig salat på en tallerken.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()