0
Kartoffelmos med mør okse og rødkålssalat

Kartoffelmos med mør okse og rødkålssalat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder, Jordnødder, Gluten, Sesam, Soya, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartoffelmos

Start med at skrælle kartoflerne. Skær dem i grove chunks, og kog dem helt møre i en gryde med vand, der dækker. Tilsæt ingen salt.

sous vide oksekød
5 min.
Kød

Skær kødet i grove firkanter, og kom dem op i en gryde. Lun dem igennem stille og roligt under låg i ca. 10 min.

rød grapefrugtvalnøddekernerrødkålfrisk oregano
15 min.
Salat

Skyl rødkål, og pil grapefrugten. Skær grapefrugten i skiver og derefter i mundrette stykker.

Rist nødderne på en tør pande, til de dufter godt.

Pluk oregano ud i blade.

Lav en salat af fintsnittet rødkål, oregano, hakkede nødder og grapefrugt. Husk evt. overskydende grapesaft. Smag evt. til med lidt lys eddike, så salaten bliver til den syrlige side.

græsk yoghurt, 10%
25 min.
Mos

Dræn kartoflerne for vand, og tilsæt et generøst skud olivenolie, salt og godt med friskkværnet, sort peber. Mos kartoflerne med et piskeris. Lige inden servering folder du yoghurten i uden at røre den helt ud. Der må gerne være "lommer" af yoghurt i mosen.

30 min.
Anretning

Anret kød, mos og syrlig salat på en tallerken.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?