0
Kartoffelpizza med bacon og kålsalat

Kartoffelpizza med bacon og kålsalat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

I Sverige er det helt normalt, at man spiser en syrlig kålsalat til sin pizza! Det får du også i dag.

Om du spiser den til, før eller efter, er selvfølgelig op til dig!

 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

pizzadej - på surdej (Øko)creme fraiche 18%spisekartoflerbacon i ternforårsløg
1 min.
Pizza

Tag dejen ud af køleskabet 1/2 time inden brug.

Tænd ovnen på 230 grader, gerne varmluft, med bageplader i ovnen. 

Rul pizzadejen ud, evt. på et meldrysset bord, læg dem på bagepapir, og smør dem med creme fraiche. 

Skyl, skræl og skær kartoflerne i tynde skiver, og top med kartofler og bacon på pizzaerne. Krydr dem med en smule salt, og dryp med olivenolie. 

Læg dem over på de varme bageplader, og bag 1-2 stk. ad gangen i ca. 12-15 min. i den varme ovn.

Snit forårsløg fint. 

 

spidskålgrøn peberfrugttørret oreganohvidløg
10 min.
Kålsalat

Snit kålen fint, og skær peberfrugten i smalle, små strimler.

Rør en dressing af 4 spsk. lys eddike, 1 spsk. sukker og 3 spsk. olivenolie pr. spidskål. Smag dressingen til med fintrevet hvidløg og oregano. 

Vend kål og peberfrugt med dressingen, og lad den trække indtil servering. 

28 min.
Anretning

Top de varme pizzaer med snittet forårsløg, og servér straks med kålsalat til. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?