Krydr altid pizzaen med salt og peber, og dryp gerne med olivenolie ovenpå kartoflerne, så de bliver lækre, gyldne og sprøde i ovnen.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft, eller så varmt som muligt. Sæt evt. plader i ovnen, så de kan varme op.
Tag dejen ud af køleskabet.
Skær kartofler og løg i tynde skiver. Snit forårsløgene fint (gem toppen til servering).
Rul dejen ud på et meldrysset bord. Læg dem på bagepapir, og smør med creme fraiche. Top med kartofler, løg, forårsløg (den hvide del), bacon og rosmarin. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Læg dem over på en bageplade, og bag pizzaen i den varme ovn i ca. 8-14 min., alt efter tykkelse og ovn.
Snit salaten groft, og halvér tomaterne. Vend begge dele med olivenolie, salt, peber og lidt eddike, og anret det på et fad.
Servér pizzaerne toppet med løgtoppe, og giv salat til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()