0
Kartoffelpizza med bacon og rosmarin og tomatsalat

Kartoffelpizza med bacon og rosmarin og tomatsalat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Krydr altid pizzaen med salt og peber. Og dryp gerne med olivenolie ovenpå kartoflerne, så de bliver lækre, gyldne og sprede i ovnen. 

 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Tænd ovnen på 220 grader varmluft, eller så varmt som muligt. Sæt evt. plader i ovnen så de kan varme.

Tag dejen ud af køleskabet.

bagekartoflerløgpizzadej - på surdejcreme fraiche 38%rosmarinforårsløgbacon i tern
1 min.
Pizza

Skær kartofler og løg i tynde skiver. Snit forårsløgene fint. Gem toppen til servering. 

Rul dejen ud, gerne på et meldrysset bord. Læg dem på bagepapir og smør dem med cremefraiche. Top dem dem kartofler, løg, forårsløg (den hvide del), bacon og rosmarin.

Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.

Glid bagepapiret over på en bageplade (evt. en varm en) og bag pizzaen i den varme ovn. Pizzaerne skal have 8-14 minutter, alt efter tykkelse og ovn. 

hjertesalatcherry- eller blommetomater
10 min.
Salat

Snit salaten groft. Halver tomaterne og vend begge dele med olivenolie, salt, peber og lidt eddike. Anret det på et fad. 

19 min.
Anretning

Servér pizzaerne toppet med løgtoppe. Giv salat til og nyd. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?