Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak porre, ingefær, hvidløg og chili (pas på med mængden - den er stærk) groft. Gem evt. lidt af hver grøntsag, hak dem fint, og brug dem til topping på suppen. Overfør resten til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. person.
Varm op ved middel varme, og lad grøntsagerne stege under jævnlig omrøring i ca. 10 min., indtil de bliver gyldne og bløde.
Skræl kartoflerne, og skær dem i tern.
Kom dem i gryden til grøntsagerne. Tilsæt bouillon, og hæld vand i, indtil det dækker al fyldet.
Lad suppen simre i ca. 15 min., indtil kartoflerne er helt møre.
Blend suppen, og smag til med salt og peber.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Lun bollerne på en brødrister eller i ovnen.
Fordel suppen i skåle, og top med rejer, mandler og de finthakkede grøntsager. Servér brødet til.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()