0

Kartoffelsalat med 2 slags agurk, valnødder og sennepsdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, pil dem og køl af. Flæk agurken på langs, skrab den bløde kerne væk og snit kødet i tern. Hak drueagurker og løg fint og hak valnødderne groft. Pisk olie, eddike, sennep, honning, salt og peber sammen og smag til - den skal være syrlig-sød med en god sennepssmag. Skær kartoflerne i bidder og vend dem med 2 slags agurk, løg, valnødder, dressing og evt. krydderurter. Smag til med salt og peber og server som tilbehør til alle former for fisk, kød og fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?