0

Kartoffelsalat med agurk, forårsløg og karrydressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, kog dem netop møre i letsaltet vand og køl dem af. Halver agurken på langs, fjern den bløde kerne og skær kødet i små tern. Trim forårsløgene og snit dem i tynde skiver. Rør creme fraiche, karry, spidskommen, limeskal, salt og peber sammen og smag til. Vend kartofler, agurk, forårsløg og creme fraichedressing sammen og smag igen til. Server til fisk, kød og fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær