0

Kartoffelsalat med agurk, hjertesalat, valnødder og sennepsdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, pil dem og køl af. Flæk agurken på langs, skrab den bløde kerne væk og snit kødet i tynde halvmåneformede skiver. Snit salaten i tynde strimler, skær løget i helt tynde ringe og hak valnødderne groft. Pisk olie, eddike, sennep, honning, salt og peber sammen og smag til - den skal være syrlig-sød med en god sennepssmag. Skær kartoflerne i bidder og vend dem med agurk, salat, løg, valnødder og dressing. Smag til med salt og peber og server salaten som tilbehør til alle former for fisk, kød og fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?