0

Kartoffelsalat med asparges, ærter og radiser (6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrab kartoflerne, kog dem møre i letsaltet vand og køl dem helt ned. Bræk den træede ende af aspargeserne og snit stænglerne i 2 cm lange stykker med skrå snit. Kog dem lige knap møre i letsaltet vand og overbrus dem straks med koldt vand. Snit radiserne i tynde skiver og salaten i fine strimler. Vend radiser, salat, asparges, halverede kartofler og ærter sammen i en stor skål. Pisk olie, eddike, presset hvidløg, sennep, sukker, salt og peber sammen, smag til og vend den i kartoffelsalaten. Server til (grillet) kød, fisk eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?