0

Kartoffelsalat med asparges, soltørrede tomater og pinjekerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Bræk den træede ende af aspargeserne, snit dem i ½ cm skrå stykker og giv dem 1 minuts opkog i letsaltet vand. Overhæld med koldt vand og dryp godt af.

Skær baconen i tynde strimler på tværs af skiverne, rist dem sprøde og dryp af på køkkenrulle. Skær tomaterne i tynde strimler og rist pinjekernerne gyldne. Pres hvidløgsfeddet og rør det med olie, eddike, sennep, sukker, salt og peber.

Vend kartofler, asparges, bacon, tomatstrimler, pinjekerner og dressing sammen og smag til.

Server til alle typer af fisk og kød.

Kommentarer og forslag til opskriften