0

Kartofler i avokadocreme med drys af æbler og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, kog dem møre og lad dem køle af. Rist valnødderne let gyldne på en tør pande, køl af og hak dem groft. Skær æblet i fine små tern og vend dem med lidt citronsaft. Halver avokadoen, fjern sten og skal og skrab kødet ned i en foodprocessor. Kom mayonnaise, cremefraiche, pillet hvidløg, 2 spsk. citronsaft, salt og peber ved, kør det glat og smag til. Skær kartoflerne i mundrette bidder og vend dem med avokadocremen. Anret i et fad og drys med æbletern og hakkede nødder. Server fx til grillet fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?