Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kartoflerne i grove tern og kom dem op i en gryde med vand der dækker og et skud salt. Kog ca. 10 min. til de er møre.
Skær aubergine i tern på ca. 2x2 cm og skær svampene i kvarte.
Varm en pande op ved høj varme og tilsæt en god sjat olivenolie. Steg først svampene ca. 3-4 min. til de er møre. Tag dem af panden, tilsæt nyt olie og steg auberginetern ca. 3-4 min. til de har taget masser af farve og er møre. Krydr begge dele med lidt salt og groftkværnet sort peber.
Tag kartoflerne op af gryden og rengør den. Sæt den over ved mellem varme igen og tilsæt lidt olie. Steg currypasten af 1-2 min og kom så svampe, kartofler og aubergine op i gryden og rør lidt rundt. Tilsæt kokosmælk og bring det langsomt i kog. Lad det små simre 5-10 min.
Hak koriander groft, både stilke og blade. Skær æblet i små tern. Skær lime ud i både.
Anret curryen i dybe tallerkner og drys med æbletern og koriander. Server med en limebåd på siden.
Kundekommentarer ()