0
Kebabkrydret gris i fladbrød med knudekål

Kebabkrydret gris i fladbrød med knudekål

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

aubergine
1 min.
Krydr auberginen

Forvarm ovnen ved 180 grader. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær auberginen i kvarte og derefter i skiver på ca. 1 cm. tykkelse. Spred dem ud på bagepladen. Krydr auberginen med 1/2 spsk. olie pr. person, salt og halvdelen af krydderiblandingen. Lad salten trække væden ud af auberginen i 10 min., og bag den efterfølgende i ca. 10 min., indtil det har fået lidt farve, og er helt mørt.

Filet á la mørbradkebab krydderihvidløg
5 min.
Marinér kødet

Skær kødet i passende skiver, og kom kødet i en skål med resten af krydderiblandingen og fintrevet hvidløg.

spidskål
10 min.
Hak kålen

Hak kålen i mundrette stykker, og overfør til en skål. Krydr kålen med salt, massér det godt ind i kålen, og gem til senere.

græsk yoghurt, 10%cherry- eller blommetomater
15 min.
Krydr yoghurten

Hæld yoghurten i en lille skål, og krydr med salt. Skær tomaterne i små stykker, og bland dem med yoghurten.

20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det har fået godt med farve og bliver gennemstegt.

Tortillawraps - fuldkorn
25 min.
Lun brødene

Lun brødene i ovnen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Byg tortillawraps med kødet, kålen, tomatdressingen og auberginen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,

Næringsindhold pr. person:

Energi:
574 kcal
Fedt:
24,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,8 g
Kulhydrat:
48,6 g
heraf sukkerarter:
10,2 g
Kostfibre:
10,3 g
Protein:
35,1 g