Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 180 grader. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær auberginen i kvarte og derefter i skiver på ca. 1 cm. tykkelse. Spred dem ud på bagepladen. Krydr auberginen med 1/2 spsk. olie pr. person, salt og halvdelen af krydderiblandingen. Lad salten trække væden ud af auberginen i 10 min., og bag den efterfølgende i ca. 10 min., indtil det har fået lidt farve, og er helt mørt.
Skær kødet i passende skiver, og kom kødet i en skål med resten af krydderiblandingen og fintrevet hvidløg.
Hak kålen i mundrette stykker, og overfør til en skål. Krydr kålen med salt, massér det godt ind i kålen, og gem til senere.
Hæld yoghurten i en lille skål, og krydr med salt. Skær tomaterne i små stykker, og bland dem med yoghurten.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det har fået godt med farve og bliver gennemstegt.
Lun brødene i ovnen som angivet på pakken.
Byg tortillawraps med kødet, kålen, tomatdressingen og auberginen.
Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,
Kommentarer og forslag til opskriften