0

Kebabkrydret gris i fladbrød med knudekål og mynte

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

aubergine
1 min.
Krydr auberginen

Forvarm ovnen ved 180 grader. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær auberginen i ca 1 cm. tykke skiver og spred ud på bagepladen. Krydr skiverne med 1/2 spsk. olie pr. person, salt og halvdelen af krydderiblandingen. Lad salten trække væden ud af auberginen i 10 min. og bag den efterfølgende i ca. 15 min., indtil det har fået lidt farve og er helt mørt.

grisekød i tynde skiverkebab krydderihvidløg
5 min.
Marinér kødet

Kom kødet i en skål med krydderiblandingen og fintrevet hvidløg.

spidskålmynte
10 min.
Hak kålen

Hak kålen i mundrette stykker og overfør til en skål med myntebladene. Krydr kålen med salt og masser det godt ind i kålen og gem til senere.

græsk yoghurt, 10%cherry- eller blommetomater
15 min.
Krydr yoghurten

Hæld yoghurten i en lille skål og krydr med salt. Skær tomaterne i små stykker og bland med yoghurten.

20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det har fået godt med farve og bliver gennemstegt.

Tortillawraps - fuldkorn
25 min.
Lun brødene

Lun brødene i ovnen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Byg durumbrødene med kødet, kålen, tomatdressingen og auberginen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,