0

Kinesisk kålsalat med rødløg, nudler og cashewnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom nudlerne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem trække 10 min. til de er møre.

Trim imens kålen og snit den i fine strimler. Rens peberfrugten, pil løget og snit begge dele i fine, tynde både.

Rist nødderne gyldne i ovnen ved 175 grader i 7-10 min. eller på en tør pande under konstant omrøring, lad dem køle af og hak dem groft.

Pisk sukker, olie, eddike og soja grundigt sammen og smag til.

Skyl nudlerne igennem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Vend nudler, grøntsager, nødder og dressing sammen med store tag, smag til og server straks til fx kylling, lynstegt krydret oksekød eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?