0

Kirsebær-ferskenkage upside down (6-8 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Smør en springform rigtig godt med det bløde smør og drys jævnt med den brune farin. Halver fersknerne, fjern stenene og skær kødet i både. Halver også kirsebær og skær stenene ud. Fordel begge dele dekorativt i bunden af formen. Pisk margarine og sukker godt sammen med en elpisker og tilsæt æg og vanillesukker. Bland mel, bagepulver og salt godt sammen og pisk det forsigtigt i dejen skiftevis med appelsinsaften - det skal kun lige samles. Hæld dejen over frugten og bag ved 175 grader i 45-50 min. til kagen er gylden og føles fast. Lad den hvile 5-10 min. inden den vendes ud på et flot fad. Server gerne kagen lun med kold flødeskum, cremefraiche eller vanilleis til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?