Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Varm en stor gryde op ved middel varme.
Hak først gulerødderne groft og kom dem i gryden med 1/2 spsk. olie pr. person. Hak derefter løget og chilien (pas på med mængden - den er stærk) og kom det i gryden med guleroden. Lad det stege under omrøring i ca. 5 min.
Kom kødet og krydderiblandingen i gryden og hak kødet småt med en grydeske, og lad det stege i 5 minutter under omrøring.
Sigt bønnerne for væde og tilsæt til kødet sammen med tomatsugoen og få retten op at simre.
Smag til med salt og peber.
Riv agurken på den grove side af et rivejern og kom det i en skål med creme frisken. Smag til med salt og peber.
Fordel chili con carnen i skåle og top med agurke creme frisken.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kommentarer og forslag til opskriften