0
Klassisk chili con carne med agurke-creme frisk

Klassisk chili con carne med agurke-creme frisk

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rød chililøggulerod
1 min.
Hak grøntsagerne

Varm en stor gryde op ved middel varme.

Hak først gulerødderne groft og kom dem i gryden med 1/2 spsk. olie pr. person. Hak derefter løget og chilien (pas på med mængden - den er stærk) og kom det i gryden med guleroden. Lad det stege under omrøring i ca. 5 min.

hakket oksekød 3-6%chili con carne krydderitomatsugorøde kidneybønner
15 min.
Tilsæt kødet

Kom kødet og krydderiblandingen i gryden og hak kødet småt med en grydeske, og lad det stege i 5 minutter under omrøring.

Sigt bønnerne for væde og tilsæt til kødet sammen med tomatsugoen og få retten op at simre. 

Smag til med salt og peber.

agurkcreme frisk 9%
25 min.
Rør agurkecreme frisken

Riv agurken på den grove side af et rivejern og kom det i en skål med creme frisken. Smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel chili con carnen i skåle og top med agurke creme frisken.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
545 kcal
Fedt:
17,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,2 g
Kulhydrat:
49,2 g
heraf sukkerarter:
20,9 g
Kostfibre:
5,7 g
Protein:
43,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?