0
Ungarsk gullaschsuppe
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
10 minutter
Opskriftstype:
Mad med MEST
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ungarsk gullaschsuppe
1 min.
Gullaschsuppe:

Kom suppen i en god rigeligt stor gryde, og kog den forsigtigt op under omrøring med en grydeske. Lad suppen småsimre i 2-3 min. - pas på den ikke brænder på! Smag på suppen, og juster evt. smagen med lidt salt og peber.

10 min.
Anretning:

Fordel suppen i varme dybe tallerkener eller skåle. Kom en generøs klat creme fraiche ovenpå, og server gerne godt brød til.

Hvad med også at prøve?

Ungarsk gullashsuppe

Skagenfoods huskok er teamet op med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg og lavet denne fantastiske ungarske gullashsuppe.

Klassisk fiskesuppe

Skagenfoods huskok er teamet op med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg og lavet denne klassiske flødelegerede intense og dekadente fiskesuppe.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?