0

Klassiske engelske bøffer med bløde timianløg og let skysauce

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær løgene i tynde både og brun dem let af i lidt smør. Skru ned for varmen og sauter 3-4 min. Kom plukkede timianblade, eddike og sukker ved og karamelliser løgene et par minutter. Tag dem af panden og kom en klat smør på.

Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem gyldne ved middelhøj varme, 2-4 min. på hver side efter ønske. Tag bøfferne af, kom løgene på toppen og hold dem varme.

Hæld fond og fløde på panden og kog den af. Smag til med salt og peber, hæld saucen over bøfferne og server straks.

Server retten med nye kartofler, engelsk sauce og surt eller en hjemmelavet agurkesalat.

Kommentarer og forslag til opskriften