Huskokken har sammensat en færdig pakke lige til at klikke i kurven med en af hans yndlings guilty pleasures, nemlig den klassiske ristede hotdog. Der er naturligvis tvistet med et par super lækre toppings, og de super lækre økologiske pølser fra vores egen slagter Peter, til lige at løfte niveauet en anelse op over den fodkolde. God fornøjelse!
Husk at vaske hænderne grundigt inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem du skal bruge til retten.
Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og så give sig god tid. Det må godt tage 12-15 min. at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse.
Kom den ønskede mængde mayonnaise i en skål, og rør den med piccalilly i forholdet 1:1 - voilà så er der remoulade!
Pil et par løg, og hak dem fint.
Har du en dampovn, så damp brødene i 2-3 min. på fuld damp. Dette giver et blødt og svampet pølsebrød. Alternativt kan du varme let fugtede brød i en 200 grader forvarmet ovn i 2-3 min.
Kom en pølse i hvert brød, og top med din ønskede topping.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kundekommentarer ()