
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kom kødet i en skål, og krydr godt med salt, peber og krydderiblandingen.
Varm en stor gryde op ved høj varme.
Form 4-5 kødboller pr. pers., og steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. pers., til det får godt med farve på to sider. Det behøver ikke blive gennemstegt, bare få godt med farve. Skru helt ned for varmen, og overfør bollerne til en tallerken.
Hak peberfrugten og løget i strimler, og overfør det til gryden med 1/2 spsk. olie pr. pers. Steg under jævnlig omrøring i ca. 5 min., til grøntsagerne er blevet møre.
Skræl kartoflerne, og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver.
Kom tomatpuré, kartofler og bouillon i gryden, rør det godt rundt, og tilsæt vand, indtil det dækker fyldet.
Få det op at simre i ca. 10 min., til kartoflerne er blevet møre.
Kom kødbollerne i suppen, og lad dem simre et par min., til de er gennemstegte.
Smag suppen til med salt og peber, og fordel den i skåle.
Kommentarer og forslag til opskriften