Rør kødet med lidt salt og peber og rul det til små kødboller. Varm olien godt op på en pande, brun dem godt heri og sæt dem til side. Snit rødløgene i tynde både og forårsløgene i 2 cm lange skrå stykker. Skræl gulerødderne, halver dem på langs og snit dem i skrå skiver. Skær peberfrugten i tynde strimler. Varm en wok op og rist karrypastaen sammen med ½ dl kokosmælk, til det begynder at dufte. Kom kødbollerne, resten af kokosmælken, 2 dl vand, limeblade, rødløg, forårsløg, gulerødder, peberfrugt og cashewnødder ved og lad det simre i ca. 5 min. Del sukkerærterne i to, kom dem ved og lad det koge yderligere 1 min. Tilsæt til sidst sukker og smag til med fishsauce. Hak korianderen groft og server den som drys til retten sammen med kogte basmatiris og evt. godt brød.
Kommentarer og forslag til opskriften