Rør kødet sejt med 1/2 tsk. salt pr. person, og vend rasp og 1 tsk. hvedemel pr. person i. Tilsæt evt. nogle tørrede krydderier som fx. spidskommen, timian, paprika og oregano.
10 min. før servering formes 3-4 flade kødboller pr. person. Steg dem i en pande over middelhøj varme i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side. Krydr med peber.
Pil løget, skræl guleroden, og hak begge dele fint.
Varm en gryde op ved middelhøj varme. Sautér løg og gulerod i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil det bliver gyldent.
Hæld tomatpassata i gryden sammen med 1 dl. vand pr. person, og lad suppen simre i ca. 10 min. Smages til med salt og peber.
Skær pitabrødet i grove tern. Rist ternene på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1/2 spsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Krydr med salt, og overfør til fedtsugende papir.
Fordel suppen i dybe tallerkener, og anret kødboller og croutoner henover.
Kundekommentarer ()