Hak løg, svampe og bladselleri groft.
Varm en gryde op ved høj varme, tilsæt 1/2 tsk. olie pr. person, og steg svampene i et par minutter ved jævnlig omrøring, så de får godt med farve.
Tilsæt løg og bladselleri, og steg i yderligere 5 min. under omrøring.
Skru ned for varmen, hæld fløden i, og lad sovsen simre et par minutter.
Blend sovsen med en stavblender, og smag til med salt, peber og lidt eddike.
Tilsæt rosmarin, og lad sovsen trække indtil servering.
Krydr kødet godt med salt, og rør det rundt. Form små boller af kødet, og varm en pande op ved høj varme.
Steg kødbollerne i 1/2 tsk. olie pr. person på en side, så de får rigeligt med farve. Krydr dem med salt og peber, og overfør dem direkte til svampesovsen.
Kog raviolien som angivet på pakken.
Servér raviolien med kødboller og svampesovs.
Kundekommentarer ()