0
Kødboller i svampesovs med ravioli med spinat og ricotta

Kødboller i svampesovs med ravioli med spinat og ricotta

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
portobellosvampeløgbladselleri
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak løg, svampe og bladselleri groft.

 

fløde 9%rosmarin
10 min.
Rør sovsen

Varm en gryde op ved høj varme, tilsæt 1/2 tsk. olie pr. person, og steg svampene i et par minutter ved jævnlig omrøring, så de får godt med farve.

Tilsæt løg og bladselleri, og steg i yderligere 5 min. under omrøring.

Skru ned for varmen, hæld fløden i, og lad sovsen simre et par minutter. 

Blend sovsen med en stavblender, og smag til med salt, peber og lidt eddike.

Tilsæt rosmarin, og lad sovsen trække indtil servering.

hakket oksekød 3-6%
20 min.
Steg kødet

Krydr kødet godt med salt, og rør det rundt. Form små boller af kødet, og varm en pande op ved høj varme.

Steg kødbollerne i 1/2 tsk. olie pr. person på en side, så de får rigeligt med farve. Krydr dem med salt og peber, og overfør dem direkte til svampesovsen.

ravioli med spinat og ricotta
25 min.
Kog raviolien

Kog raviolien som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Servér raviolien med kødboller og svampesovs.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
582 kcal
Fedt:
25,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
9,6 g
Kulhydrat:
41,6 g
heraf sukkerarter:
10,8 g
Kostfibre:
5,7 g
Protein:
42,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?