Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Skær græskarret i både, og kassér kernehuset.
Dæk en bradepande med bagepapir, og læg græskarbådene på bagepapiret. Krydr godt med salt, og bag i ca. 20 min., indtil græskarret har fået godt med farve og er blevet helt mørt.
Hak purløget fint og kom i en lille skål sammen med creme frisken, halvdelen af krydderiblandingen og fiskesaucen.
Bland det godt sammen.
Varm en pande op ved høj varme.
Kom kødet i en skål med resten af krydderiblandingen og 1/2 teske salt pr. person.
Form 3-4 kødboller pr. person, og steg dem på en pande ved middelhøj varme i 1 tsk. olie i ca. 3 min. på hver side.
Dæk en ny bradepande med bagepapir. Spred gnocchien ud på pladen og vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt.
Bag gnocchierne øverst i ovnen i 5-10 min., indtil de har fået lidt farve og er gennemvarme.
Servér kødbollerne med græskaret, gnocchien og ranchdressingen.
Ranchdressing mix indeholder:
20% dildspidser, 20% purløg, 20% persille, 10% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% sort peber, 10% sennepsfrø.
Kundekommentarer ()