0
Kødboller i ranchcreme med bagt hokkaido og gnocchi

Kødboller i ranchcreme med bagt hokkaido og gnocchi

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hokkaido græskar
1 min.
Bag græskaren

Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.

Skær græskarret i både, og kassér kernehuset.

Dæk en bradepande med bagepapir, og læg græskarbådene på bagepapiret. Krydr godt med salt, og bag i ca. 20 min., indtil græskarret har fået godt med farve og er blevet helt mørt.

ranchdressing mixcreme frisk 9%purløgnam pla (fiskesauce)
10 min.
Rør ranchcremen

Hak purløget fint og kom i en lille skål sammen med creme frisken, halvdelen af krydderiblandingen og fiskesaucen.

Bland det godt sammen.

Hakket grisekød 9-15%
15 min.
Steg kødbollerne

Varm en pande op ved høj varme.

Kom kødet i en skål med resten af krydderiblandingen og 1/2 teske salt pr. person.

Form 3-4 kødboller pr. person, og steg dem på en pande ved middelhøj varme i 1 tsk. olie i ca. 3 min. på hver side.

gnocchi
20 min.
Bag gnocchien

Dæk en ny bradepande med bagepapir. Spred gnocchien ud på pladen og vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt.

Bag gnocchierne øverst i ovnen i 5-10 min., indtil de har fået lidt farve og er gennemvarme.

30 min.
Anretning

Servér kødbollerne med græskaret, gnocchien og ranchdressingen.

Bonusinfo

Ranchdressing mix indeholder:

20% dildspidser, 20% purløg, 20% persille, 10% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% sort peber, 10% sennepsfrø.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
576 kcal
Fedt:
24,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,2 g
Kulhydrat:
47,3 g
heraf sukkerarter:
11,1 g
Kostfibre:
10,1 g
Protein:
35,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?