0
Krydret hakkebøf med bagte kartofler, svampesauce og fennikel

Krydret hakkebøf med bagte kartofler, svampesauce og fennikel

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Kartofler i tern (forkogt)
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft. Bred kartoflerne ud på en bradepande, og dryp dem med lidt olivenolie og salt. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 15 min., til de er møre og har taget lidt farve.

hakket oksekød 3-6%svampe sovsmujaddara krydderi
3 min.
Hakkebøf

Rør kød og krydderi sammen, og form hakkebøffer. Steg dem på en pande i godt med olie på alle sider - ca. 5-6 min i alt. Hæld herefter svampesaucen op i panden, og giv den et opkog.

rucolaFennikelLys eddikesort peber
10 min.
Grønt

Snit fennikelen super fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Bland fennikel og rucola, og vend med et par dråber olivenolie, friskkværnet sort peber og lidt lys eddike.

20 min.
Anretning

Anret kartofler og hakkebøf på en tallerken med salaten til.

Velbekomme!

Bonusinfo

Mujaddara

- er en klassisk ”fattigmandsret” fra Mellemøsten, hvor den laves i flere udgaver, men altid består af ris, linser og som prikken over i'et de sprødstegte løg på toppen

Skagenfoods mujaddarablanding består af:

30% Spidskommenfrø, 25% Korianderfrø, 10% Allehånde, 10% Kanel, 10% Kommen, 10% Cayennepeber og 4% Laurbærblade, 1% Safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?