Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft. Bred kartoflerne ud på en bradepande, og dryp dem med lidt olivenolie og salt. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 15 min., til de er møre og har taget lidt farve.
Rør kød og krydderi sammen, og form hakkebøffer. Steg dem på en pande i godt med olie på alle sider - ca. 5-6 min i alt. Hæld herefter svampesaucen op i panden, og giv den et opkog.
Snit fennikelen super fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Bland fennikel og rucola, og vend med et par dråber olivenolie, friskkværnet sort peber og lidt lys eddike.
Anret kartofler og hakkebøf på en tallerken med salaten til.
Velbekomme!
- er en klassisk ”fattigmandsret” fra Mellemøsten, hvor den laves i flere udgaver, men altid består af ris, linser og som prikken over i'et de sprødstegte løg på toppen
Skagenfoods mujaddarablanding består af:
30% Spidskommenfrø, 25% Korianderfrø, 10% Allehånde, 10% Kanel, 10% Kommen, 10% Cayennepeber og 4% Laurbærblade, 1% Safran
Kundekommentarer ()