Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt vand med lidt salt i ca. 15 min.
Kom kødet op i en skål, og tilsæt krydderblanding og lidt salt. Rør det godt sammen. Varm en stor pande op ved mellem varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Form små kødboller, og steg dem gyldne på en pande på alle sider i 3-4 min. Kom herefter sovsen op i panden, og skru ned på lavt blus. Læg låg på panden, og lad det hele småsimre i 2-3 min.
Mens kødbollerne simrer, kan du ordne grønt.
Skræl glaskålen, og skær den i stave. Halvér radiserne, og skær æblet i både.
Anret drænet perlebyg i en dyb tallerken, og kom kødboller og sovs ovenpå. Servér gnavegrønt på siden.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Kundekommentarer ()