0
Kødboller med cremet perlebyg og gnavegrønt
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Selleri, Bygkerner, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Mælk, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

perlebygkasserolle
1 min.
Kog perlebyggen

Start med at sætte perlebyggen over at koge i rigeligt vand med lidt salt i ca. 15 min.

hakket grisekøditaliensk kødbollekrydderisvampe sovspande
3 min.
Lav kødboller

Kom kødet op i en skål, og tilsæt krydderblanding og lidt salt. Rør det godt sammen. Varm en stor pande op ved mellem varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Form små kødboller, og steg dem gyldne på en pande på alle sider i 3-4 min. Kom herefter sovsen op i panden, og skru ned på lavt blus. Læg låg på panden, og lad det hele småsimre i 2-3 min.

æbleglaskålradiser
10 min.
Skær grønt

Mens kødbollerne simrer, kan du ordne grønt.

Skræl glaskålen, og skær den i stave. Halver radiserne, og skær æblet i både.

20 min.
Anretning

Anret drænet perlebyg i en dyb tallerken, og kom kødboller og sovs ovenpå. Server gnavegrønt på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?