0
Kødboller med pommes frites, sommersalat og syrnet fløde

Kødboller med pommes frites, sommersalat og syrnet fløde

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pommes frites
1 min.
Bag pommes frites

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Bred fritterne ud på en bageplade, og bag dem i ca. 20 min., til de er gyldne og sprøde.

bredbladet persillecitronfløde 38% (piskefløde)gulerødderhjertesalat
3 min.
Lav salaten

Kom fløden i en lille skål, og smag den til med masser af citronsaft, lidt salt og groftkværnet, sort peber. Pisk den let sammen med en gaffel, og sæt på køl til servering.

Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Brug evt. en kartoffelskræller. Pluk salaten ud i blade. Pluk ligeledes persillen ud i blade. Vend salat, gulerødder og persilleblade sammen i en skål. 

hakket grisekøditaliensk kødbollekrydderi
12 min.
Steg kødboller

Rør kød og krydderiblanding sammen i en skål sammen med lidt salt. Form små kødboller, og steg dem gyldne på alle sider på en godt varm pande i en smule olie i 4-5 min. afhængig af størrelse.

20 min.
Anretning

Anret kødboller, pommes frites og salat på en tallerken. Slut af med at komme et par skefulde syrnet fløde over salaten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?