Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Bred fritterne ud på en bageplade, og bag dem i ca. 20 min., til de er gyldne og sprøde.
Kom fløden i en lille skål, og smag den til med masser af citronsaft, lidt salt og groftkværnet, sort peber. Pisk den let sammen med en gaffel, og sæt på køl til servering.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Brug evt. en kartoffelskræller. Pluk salaten ud i blade. Pluk ligeledes persillen ud i blade. Vend salat, gulerødder og persilleblade sammen i en skål.
Rør kød og krydderiblanding sammen i en skål sammen med lidt salt. Form små kødboller, og steg dem gyldne på alle sider på en godt varm pande i en smule olie i 4-5 min. afhængig af størrelse.
Anret kødboller, pommes frites og salat på en tallerken. Slut af med at komme et par skefulde syrnet fløde over salaten.
Velbekomme!
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Kundekommentarer ()