Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak bladselleri, løg, hvidløg og svampe groft, og overfør det hele til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. person. Lad det simre i ca. 5 min. ved middel varme under jævnlig omrøring.
Krydr kødet godt med salt, peber og halvdelen af timianen. Form 4-5 kødboller pr. person.
Tilsæt mælken og resten af timianen, og bring retten op at simre et par min. Blend det hele med en stavblender, indtil det får en cremet, lind konsistens. Tilsæt evt. lidt vand, hvis det bliver for tykt. Kom kødbollerne i cremen, og lad dem tilberede med i ca. 5 min. med låg på.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Servér raviolierne med kødboller og svampesovs henover.
Kundekommentarer ()