0
Kødboller med raviolier, cremede svampe og timian

Kødboller med raviolier, cremede svampe og timian

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

portobellosvampebladselleriløghvidløg
1 min.
Forbered grøntsagerne

Hak bladselleri, løg, hvidløg og svampe groft, og overfør det hele til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. person. Lad det simre i ca. 5 min. ved middel varme under jævnlig omrøring.

hakket oksekød 3-6%timian
10 min.
Form kødbollerne

Krydr kødet godt med salt, peber og halvdelen af timianen. Form 4-5 kødboller pr. person.

sødmælk
20 min.
Blend svampene

Tilsæt mælken og resten af timianen, og bring retten op at simre et par min. Blend det hele med en stavblender, indtil det får en cremet, lind konsistens. Tilsæt evt. lidt vand, hvis det bliver for tykt. Kom kødbollerne i cremen, og lad dem tilberede med i ca. 5 min. med låg på.

ravioli med spinat og ricotta
25 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Servér raviolierne med kødboller og svampesovs henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
563 kcal
Fedt:
25,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
10,8 g
Kulhydrat:
39,1 g
heraf sukkerarter:
12,6 g
Kostfibre:
5,2 g
Protein:
42,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?