0
Kødboller med pasta, pak choy og sriracha

Kødboller med pasta, pak choy og sriracha

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hakket grisekød 6-9%
1 min.
Form kødboller

Kom kødet op i en skål, og krydr det grundigt med salt og friskkværnet peber.

Rør det sejt, og form små kødboller.

glutenfri pastaagurk
5 min.
Kog spaghetti

Sæt en gryde godt saltet vand over at koge til pastaen, og kog den efter anvisning på posen.

Kom ca. 1/4 dl. eddike og en god 1/2 spsk. sukker pr. pers. op i en skål. Pisk det godt sammen, så sukkeret opløses.

Snit agurken i tynde skiver, og lad dem trække i lagen indtil servering.

pak choybasilikum
10 min.
Grønt

Pluk basilikum ud i blade.

Halvér pak choy, skyl den grundigt, og dryp den godt af.

Sæt en stor pande over ved høj varme. Steg pak choy i en smule olie i 2-3 min., til den har taget farve, men stadig har bid. Krydr med lidt salt, og tag den af panden.

Sriracha sauce
20 min.
Steg kødbollerne

Tør panden af, tilsæt lidt ny olie, og steg kødbollerne i 4-5 min., til de har taget farve og er gennemstegte.

Kom så pastaen på panden sammen med sriracha, og vend det hele rundt. Bemærk, at du selv kan styre mængden af sriracha, men det klæder retten med lidt varme.

yoghurt 3,5 %
30 min.
Anretning

Anret pasta og kødboller i en dyb tallerken. Dræn agurkerne, og vend dem sammen med basilikumblade.

Kom agurker og pak choy ovenpå, og slut af med lidt yoghurt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?