0
Kofta med bulgur, rucola, courgetter, salatost og champignons

Kofta med bulgur, rucola, courgetter, salatost og champignons

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Mellemøstlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bulgur
1 min.
Bulgur

Kog bulgur i rigeligt, saltet vand i 2-3 min. Kom den i en sigte, og lad den dryppe af, mens den køler let ned.

Hakket grisekødchampignonshvidløgKofta kebab krydderizittauerløg
5 min.
Kofta

Rør kødet sejt med salt, lidt sukker samt halvdelen af Kofta kebabkrydderiet.

Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Tilsæt halvdelen til kødet, og rør det sammen. Har du et æg, kan du med fordel tilsætte, hvad der svarer til ca. 1/2 æg pr. pers., du laver mad til.

Form små ovale ”deller” (3 pr. pers.), og stik evt. en bambuspind i hver köfta.

Pensl med olie, og grill eller steg köftaerne, til de er sprøde, gyldne og gennemstegte. Krydr med salt og peber under stegningen.

grøn courgettezittauerløgchampignonshvidløg
20 min.
Courgette, champignons og løg

Rens champignons og skær dem i skiver, skær courgetter i tern og steg begge dele på en pande med lidt olivenolie (brug evt panden fra kødet hvis du ikke grillede det). Krydr med salt og peber samt det sidste af krydderiblandingen.

bulgurrucolasalatost i tern (marineret i chiliolie)Kofta kebab krydderi
30 min.
Bulgursalat

Vend de kogte bulgur med de lune stget grøntsager, skyllet og tørret rucola, let smuldrede salatostetern (inkl. olien de ligger i), citronsaft og revet skal. Smag til med salt og peber. 

35 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Kofta kebab krydderi indeholder:

Spidskommen 30%, Korianderfrø 20%, allehånde 10%, kanel 10%, sort peber 10%, Cayenne 5%, ingefær 5%, tørret hvidløg 5% og tørret persille 5%

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?